Mere end et byggeri
JA energivilla typehus

Når du vælger JA Energibyg til at skabe rammerne om dit hjem, får du mere end blot tegninger og et typehus. Du får mange års erfaring og ekspertise i at husbyggeri. Det sikre dig det bedste resultat og et godt samarbejde under hele byggeprocessen. Vi kalder det Sundt byggeri & kvalitets Håndværk.

Nedenfor finder du vores JA Energivlla hustyper. Alle vores huse byder på hver sine unikke løsninger og indretnings-muligheder. Ens for dem alle er dog at du kan forvente et meget lavt energiforbrug, og at huset vil opfylde BR2020. Derudover er der øje for rene linjer og funktionel praktisk indretning, tilpasset nutidens moderne familier. Overvej hvilke boligkriterier, der er vigtige for dig og din familie. Alle vores hustyper kan nemt kombineres med dine egne ideer – vi flytter gerne en dør eller fjerner en væg, eller hvad du ellers har af ideer til dig og din familie.

Du finder inspiration til dit kommende byggeri nedenfor.

TYPE100

  TYPE100
  JA Energi Villa!

  Udviklet til enlige og par der ønsker at bo smart og komfortabelt I en lækker nordisk stil med vedligeholdelsesfrie materialer.

TYPE164

  TYPE164
  JA Energivilla

  En moderne klassiker, som er udviklet til den moderne familie med 2-3 børn eller et senior par som ønsker ekstra god plads.

Dit personlige hus - Vælg din egen stil

Hos JA Energibyg kan du få præcis det hus, du ønsker dig. Et hus, der er skabt til dig og din familie ud fra dine ideer og ønsker. Du kan vælge bolig og arkitektur efter din egen smag. PÅ den måde får du præcist det resultat, du drømmer om. Med dine tanker og ideer, kombinerer vi med vores faglige ekspertise. Vores projekttegnere er til at tale med.  Du skal bare samle al den inspiration, du kan.  Så sætter vi os ind i dig og din families behov. Sammen kan vi så fjerne streger, flytte streger og skabe din drømmebolig efter dine egne ideer. Vores rådgivere sørger for, at du kender dit boligprojekt ned til mindste detalje, før vi går igang.

Ring på telefon 21 97 06 03

Mangler du inspiration til dit husbyggeri?

2-knæk Hus

2-knækhus

Den perfekte løsning til en besværlig byggegrund, hvor pladsen er trang.
Patriciervilla

Patriciervilla

Få den patriciervilla du altid har ønsket dig med en nybygget patriciervilla.
2-planshus

2-planshus

Nogle grunde appellerer til, at der skal bygges i 2 plan, for at udnytte udsigten.
Vinkelhus

Vinkelhus

Vinkelhuse fylder lidt mere men, giver til gengæld nogle spændende muligheder i indretningen.
H-hus

H-hus

Et H-hus er stort og praktisk, og med naturlig opdeling for børn og voksne.
Knækhus

Knækhus

Den perfekte løsning til en besværlig byggegrund, hvor pladsen er trang.
Længehus

Længehus

Længehuse er et af de mest byggede huse. Huset er velegnet til de fleste grunde.
Funkis

Funkis

En funkisvilla er et funktionalistisk hus med en meget klar, geometrisk form.