TYPE164
JA Energivilla

TYPE164
TYPE164

    Fakta om boligen

  • Boligareal 163,86
  • Redskabsrum 13,57
  • Udestue 13,57
  • Carport 27
  • Bebygget areal 218
  • Rum/værelser 4/5
  • Energiklasse energimærke A2020

Her bliver dine individuelle boligkrav tilgodeset.

Type164 er indrettet funktionelt med stort alrum/stue, forældre og børneafdeling med hver deres bad. Materialevalget og husets stil er en karakteristisk detalje, som giver huset eksklusiv lethed i designet. Da det også handler om trivsel og funktionalitet for den travle familie, er der også taget udgangspunkt i det praktiske således indholdet lever op til den individuelle families behov. I det store åbne køkken/alrum er der skrålofter, som sammen med lysgivende glaspartier og ekstra loftshøjde, giver en helt fantastisk rumfornemmelse. Som standard er køkkeninventar fra Designa i høj kvalitet med bl.a. kogesektion med granitplade. Alle hårde hvidevarer er energiklasse A+. Opholdsstuen har loft til kip, store vinduespartier og udgang til terrassen.

Huset er opført af JA Energibyg; kyndig Byggefirma Esbjerg, som arbejder landsdækkende.

"Overstandard" standard model

Begge bad er belagt med eksklusive klinker, mens der i de øvrige rum er flotte hvid tonet asketræs gulv. Alle vægflader indvendig er pudset og malet i lys farve. Vægfliser i brusenicher & mosaik over kogeplade. Gulvbelægning i stue og værelser er 14mm parket trægulv hvid tonet asketræs gulv lakeret. Andre gulv er gulvfliser 30×60. Ved Trægulve og ved klinker i Allroom afsluttes med hvidmalet fodlister. Døre fra Swedoors med færdigmalet karme og gerigter i karme tætningslister for soft luk, greb i stål. Ingen dørtrind. Troltex lofter i alle rum. Der er fastmonteret led belysning i alle rum samt Udv loftbelysning i Carport. I stue og allrooms er der lysdæmper på som kan fjernstyres via smartphone.

Energirigtige løsninger med meget lav energiforbrug

Der udføres System til opsamling af regnvand til brug for Tøjvask, toiletskyld, rengøring og havevanding. Dette system sparer boligejeren for 40 % af vandforbruget og dermed også 40 % mindre spillevandsafgift til det offentlige, en ekstra fordel er også at vandet til vask, rengøring og toiletskyld er kalkfri, dette forlænger de forskellige installationers levetid og man kan med god samvittighed have en grøn have.