Skal vi bygge hus?
Ring 21 97 06 03

Vi vil også meget gerne ringe dig op. Udfyld blot formularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi ringer dig op på det tidspunkt som passer dig bedst.

“Vi lytter til dig og tager dig gerne med på råd. Det er nemlig dig som skal leve i huset fremover”

Nybyggeri

Udvid dine boligdrømme med os. Du kan nemlig få lige det hus du har brug for. Tag en snak med os hør om alle mulighederne. Fleksibelt husbyggeri til en pris som er til at betale.

Renoverings opgaver

Skal du have udført renovering af din nuværende bolig er vi også tømreren som kan hjælpe til den enkelte opgave. Vi sikre dig kvalitets håndværk og et sundt byggeri med energirigtige løsninger.

Kontor/Postadresse:


JA Energibyg Aps
Jernbanegade 48
6650 Brørup
21 97 06 03
kontakt@energivilla.dk

Vi hjælper dig igang med dit husbyggeri

Med os får du sikret det perfekte fundament for dit husbyggei. Vi er et husbygger firma med mange års erfaring. Vi har fokus på energioptimering og miljørigtige løsninger i funktionelle og flotte rammer. Husbyggeri som lever op til BR2020 og har energiklasse A2020. Resultater som både gavner miljøet og din pengepung. Vælger du os som din samarbejdspartner er du sikret et fleksibelt husbyggeri hvor vi gerne flytter en dør, en væg, eller bygger et hus 100% efter dine personlige ønsker.

Kontakt os og få en snak om dine boligdrømme