Vi laver alt i malerarbejde

Energivilla udfører et bredt udvalg af opgaver, for kunder i hele Sønderjylland. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille. Vi udfører kvalitetsarbejde til den rigtige pris, uanset arbejdets omfang. Vi står gerne til rådighed med vejledning og gode idéer til det projekt du ønsker løst. Energivilla udfører alle former for malerarbejde – inde såvel som ude.

Alle typer kunder

Vi har kunder indenfor både det private, offentlige og erhvervsmæssige segment. Vi kigger gerne forbi dig, til en uforpligtende snak omkring en potentiel opgave. Vi drøfter opgaven og gennemgår dine krav, så vi kan anbefale dig den bedste løsning som matcher dine behov – og giver naturligvis et godt tilbud på arbejdet.

Professionelt håndværk

Vi sørger for professionelt arbejde lige fra tilbudsgivning, til den afsluttende rengøring. Med vores øje for kvalitet, har vi også fokus på at tilbyde alle vores kunder konkurrencedygtige priser. Vi dækker hele Sønderjylland og kører også gerne udenfor regionen til netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud


...eller ring til os

21 97 06 03

Vinduer og døre

Vinduer skal vedligeholdes med maling for at undgå råd og svamp. Dette kan Energivilla hjælpe dig med. Endvidere kan vi også med den rigtige malerteknik, sikre at din gamle dør ikke behøves at udskiftes med en ny. Tag kontakt til os for at høre mere. Vi maler både ude og inde.

Træværk og muværk

Hos Energivilla ved vi hvordan man maler træværk og murværk korrekt. Vi har den nødvendige viden og det rigtige værktøj der skal til. Ligegyldigt om det er mur eller træ, indfrier vores professionelle malerarbejde jeres drømme og idéer.  Det er meget afgørende at forarbejdet gøres rigtigt. Til dette er vi den rette samarbejdspartner.

Håndværker rengøring

Ligegyldigt hvilken maleropgaver vi har udført, kan du forvente en 100% håndværker rengøring. Det gode samarbejde opstår, når begge parter er tilfredse. Dette prioriterer vi højt hos Energivilla. Er du interesseret i at høre mere om hvilke maleropgaver vi udfører, kan du kontakte os allerede i dag.

Referencer