Om JA Energibyg

Personligt byggeri i høj kvalitet og med de rigtige energiløsninger, sådan beskrives den centrale ide i virksomheden. Hovedbeskæftigelsen i JA Energibyg er at bygge energieffektive parcelhuse. Husene sælges under navnet “Energivilla”. I en Energivilla type hus kan du kombinere dine egne ideer og skabe dig dit personlige hus.

Kender du til vores kerneværdier? Læs dem lige her. 

Vi har lagt vægt på 10 grund værdier som er den røde tråd i ALT vores byggeri! 

  • 1) Enkel og funktionelle planløsninger.
  • 2) Smart design til nutidens moderne familier.
  • 3) Energirigtige løsninger med meget lav energiforbrug.
  • 4) Super komfort indeklima.
  • 5) Sundt byggeri & kvalitets håndværk.
  • 6) Opfylder bygningsreglement 2020 (BR 2020)
  • 7) CO2 venligt grønt byggeri. Mange af materialerne kan genbruges.
  • 8) Familien forbrug af Varme, El, Vand & Spildevandsadgift reduceres kraftigt.
  • 9) Begrænsede udvendige vedligeholdes omkostninger.
  • 10) Bygger til en pris som er til at betale.

Derfor skal du vælge Energi Villa til dit næste husbyggeri. Vi er et byggefirma Vestjylland med et stort ‘know-how’ inden for bebyggelse af energi huse. Tag kontakt til os i allerede i dag, og få et tilbud på din drømme villa.

Om JA Energibyg

Moderne huse og godt håndværk

Hvem står bag!

JA Energibyg Aps er et byggefirma Vestjylland, og har hjemsted i Brørup. Virksomheden er repræsenteret i hele Danmark og drives af Andreas Jacobsen som står for både den daglige drift og ledelse. Begge har mange års erfaring indenfor byggebranchen og har opført og renoveret mange huse. Hos Ja Energibyg lægges der særligt vægt på høj pålidelig rådgivning, kvalitets håndværk, CO2 venligt byggeri og nybyg som er til at betale.

Sig JA til én Energi Villa! 

Når du siger JA til en Energivilla siger du også ja til individuelle behov, en moderne villa som også er praktisk i dagligdagen. Du siger også JA tak til en yderst attraktiv pris, en top kvalitet og førsteklasses service igennem hele byggeprocessen! Hos JA Energibyg kombineres ​​mange års husbyggeri med innovativ teknologi som sikre dig i dag og til fremtiden. JA Energibyg bygger som sagt gerne efter dine ønsker og behov. Hvert hjem afspejler din livsstil og livsstilen efter den stolte ejere igen.

Speciale i energieffektiv byggeri! 

En fornuftig anvendelse af ressourcer er taget for givet. Innovative energiløsninger som sikre minimum månedlige drifts/ forbrugsomkostninger. Dette skåner miljøet, din bankkonto og giver dig også mere frihed for de finere ting i livet. Din villa får en maksimal og bæredygtig værdi nu og i fremtiden.

Renovering og energioptimering

Bor du godt hvor du bor i dag kan vi også hjælpe dig med at energioptimere din nuværende bolig. Renovering af tag, vinduer, ydervægge m.m.

Dygtige samarbejdspartnere

Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som garanterer et gennemført stykke arbejde. Du kan se hvem vi samarbejder med nedenstående her.

Vores samarbejdspartnere