Totalløsning i snedker og malerhåndværk

Vi har over 30 års erfaring med snedker og tømrerarbejde, der sikrer en høj kvalitet hver gang. Det gode snedkerarbejde opstår gennem viden, og grundigt arbejde. Hos Energivilla besidder vi begge kvaliteter. Vi håndterer både små og store snedkeropgaver. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, for at forhøre lidt mere omkring hvad vi kan tilbyde. Endvidere er du også altid velkommen til at tage et kig på vores referencer, for at få et indblik i hvad vi laver.

Det gode håndværk
Vi har mange glade og tilfredse kunder. Det gode samarbejde opstår, når vi kan indfri kundens, men også vore egne forventninger. Vi har et højt ambitionsniveau og yder altid vores bedste, således resultatet bliver bedst muligt.

Skal vi samarbejde?
Tag kontakt til Energivilla i dag, for at høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud


...eller ring til os

21 97 06 03

Vinduer og døre

Pas på dine vinduer og døre, sådan de kan holde mange flere år. Med vores ekspertise og professionelle håndværk kan vi med garanti hjælpe dig. Skal vi tage et kig på dine vinduer eller døre, så tag kontakt til Energivilla.

Trægulve og inventar

Skal vi tage hånd om dit trægulv, eller inventar? Mange gange kan du med sund vedligeholdelse, sikre at dit trægulv- samt inventar kan holde til mange flere år. Ofte købes der blot nyt, men gennem solidt håndværk kan vi løfte dit trægulv eller inventar.

Plankeborde og trapper

Er du på udkig efter et flot plankebord, så forhør dig hos Energivilla. Vi mestrer håndværket- omend det er et nyt plankebord, eller trappen. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og er bekendt med hvilke udfordringer der er i forhold til det gode snedkerarbejdet- samt hvordan det bliver løst med et godt resultat.

Referencer